NAŠE USLUGE

SOFTVER PO NARUDŽBI

Ukoliko niste zadovoljni standardnim i univerzalnim rešenjima, ili na tržištu ne možete da pronađete aplikaciju koja bi vam odgovarala, obratite nam se sa vašim zahtevima da vam pomognemo i izradimo aplikaciju kakvu želite

BAZE PODATAKA

Ako vam je potrebna pouzdana i kvalitetna baza podataka, imamo veliko iskustvo u radu sa modernih bazama podataka, kao što su Firebird, InterBase, MySQL i MSSQL.

VEB-APLIKACIJE

Ukoliko želite da vam aplikacije budu dostupne svuda (u kancelariji, na putu, kod kuće...) i nezavisno od operativnog sistema koji koristite (Windows, Linux, Android mobilni uređaji i tableti...) najbolje rešenje za vas su veb-aplikacije. Jedino što vam je potrebno jeste uređaj sa pristupom internetu!

VEB-PREZENTACIJE

Vaša firma još nije na internetu? Možemo vam realizovati kompletnu izradu veb-prezentacije, postavljanje prezentacije na internet (hosting) i otvoriti vam adrese elektronske pošte (e-mail) za zaposlene na vašem domenu.

MOBILNE APLIKACIJE

Potrebna vam je mobilna aplikacija? Bavimo se i razvojem mobilnih aplikacija za Android operativni sistem i postavljanjem aplikacija na "Google Play" prodavnicu.

VEB-SERVISI

Ukoliko imate potrebe za veb-servisima, imamo iskustva u realizaciji i postavljanju SOAP veb-servisa najraličitije namene na Windows (IIS) serverima.