PROJEKTI
 
LINKOVI
WinSped.com
 

Iz našeg delokruga, izdvajamo sledeće usluge koje pružamo klijentima:


- Izrada poslovnog softvera po narudžbi klijenta

Ukoliko niste zadovoljni standardnim i univerzalnim rešenjima, ili na tržištu ne možete da pronađete aplikaciju koja bi vam odgovarala, obratite nam se sa vašim zahtevima da vam pomognemo i izradimo aplikaciju kakvu želite

- Projektovanje, izrada, realizacija i održavanje baza podataka

Ako vam je potrebna pouzdana i kvalitetna baza podataka, imamo veliko iskustvo u radu sa modernih bazama podataka, kao što su Firebird, InterBase, MySQL i MSSQL.

- Izrada WEB prezentacija

Vaša firma još nije na internetu ? Možemo vam realizovati kompletnu izradu WEB prezentacije, postavljanje prezentacije na internet (hosting) i otvoriti vam adrese elektronske pošte (e-mail) za zaposlene na vašem domenu.

- Realizacija WEB aplikacija

Ukoliko želite da vam aplikacije budu dostupne svuda (u kancelariji, na putu, kod kuće...) i nezavisno od operativnog sistema koji koristite (Windows, Linux, Android mobilni uređaji i tableti...) najbolje rešenje za vas su WEB aplikacije. Jedino što vam je potrebno jeste uređaj sa pristupom internetu !

- WEB prodavnica

Želite da privučete kupce ? Internet je medijum koji vam sigurno pruža najveće mogućnosti za to. Možemo vam realizovati WEB prodavnicu i vaši proizvodi će biti non-stop dostupni kupcima širom sveta.

- WEB servisi

Ukoliko imate potrebe za WEB servisima, imamo iskustva u realizaciji i postavljanju WEB servisa na Apache i IIS serverima..